HUR DU KAN INREDA DITT VARDAGSRUM

6 OLIKA STILAR

Vardagsrummet är hemmets viktigaste rum och där spenderar vi mest relaxtid. Här presenterar vi 6 vardagsrum inredda på olika sätt, alla lika snygga med olika stilar. Inspireras av dessa inbjudande vardagsrum med tips för att uppnå stilen.

 

1. COSMOPOLITAN

Styla och inred ditt vardagsrum med globala influenser. Låt det vara grafiskt, dramatiskt, snyggt och spännande. Kuddar i grafiska mönster och exklusiva tyger i en harmonisk färgpalett ger rummet en sofistikerad känsla. Magnifik golvlampa och spännande väggkonst fullbordar utseendet.

2. MODERN RUSTIC

Klassisk modern med en rustik känsla återspeglar inredningen i detta vardagsrum. Möbler i rustik massiv ek, soffa i naturligt linne tyg kombinerat med snygga skinnfåtöljer ger en uppdaterad och modern känsla. Styla soffan med textilier i olika texturer och etniska mönster. Golvlampor med en stram men elegant look förstärker den moderna känslan.

3. MODERN SIMPLICITY

Inredningen i detta vardagsrum inspirerar dig med sina jordnära toner och djupa tränyanser. Låt det vara luftigt, avslappnat och ta in detaljer från en mängd olika etniciteter. En varm jordnära färgpalett som talar genom detaljer med sobra linjer och unika silhuetter och en modulsoffa blir hjärtat i vardagsrummet.

4. BOLD ELEMENTS

När du vill inreda vardagsrummet modernt och maskulint med en rå känsla, samtidigt som det omfamnar naturliga kurvor. Den monokroma färgpaletten förstärker den maskulina känslan. Aluminiumbord i gedigna spännande former, en pampig soffa i läder och kuddar i texturer som linne med råa kanter.

5. ORGANIC MINIMALISM

Den minimalistiska inredning i vardagsrummet kännetecknas av en enkel och avskalad design, med möbler som har mjuka former och rena linjer. Färgpaletten är ofta monokromatisk, med nyanser av vitt, beige, grått och svart, vilket skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Dixon-soffan har runda, naturliga former som är extremt trendiga just nu. Dekoren har vanligtvis en organisk känsla, med naturliga material och texturer.

6. BOHEMIAN LUXURY

Vår trend Bohemian Luxury återspeglar en stilig fransk bohemisk atmosfär. Tidlös sammet är rätt om du söker en modern elegans. Fransar, paisley och blommor skapar en varm atmosfär att koppla av i. Välj bord i mörka trätoner. Inred vardagsrummet för att skapa en varm känsla med lampor och lyktor i antik brons.

LETAR DU EFTER MER INSPIRATION?

All search results